Teddykompaniet

I Båstad startades för nästan 20 år sedan Teddykompaniet. Tanken med företaget var att göra nallar som har rätt form och känsla samt ger barnen den glädje som de borde få av en leksak.

Teddykompaniet är ett familjeföretag som startades och idag fortfarande ägs av samma familj, där de är med på att ta fram och utveckla nya nallar. Teddykompaniet erbjuder nallar som är säkra för barn att leka med, sömmarna är testade och alla lösa delar såsom näsor, ögon eller knappar på nallen sitter fast på ett sådant sätt att barnen inte kommer att kunna dra av dem. Förutom det är nallarna eld- och flamsäkra, då nallarna, utan tillsatt flamskyddsmedel, inte kan fatta eld eller flamma upp.

Stort utbud av nallar hos Teddykompaniet

Teddykompaniet har fler olika typer av nallar i deras sortiment. Bland annat har de Diinglisar, ett litet mjukisdjur som ska känns kul att trycka på och prassla lite samtidigt som de är sköna att tugga på för små barn som håller på att få tänder och vill stoppa alteddykompanietlt som de kommer över i munnen. De har även vanliga nallar som kommer i olika kategorier såsom Teddy Cream, Teddy Wild eller Teddy Farm. Teddy Cream är nallar i mjuka färger som är mjuka att krama, medan Teddy Wild och Farm är mjukisdjur som till exempel tigrar och lejon eller ankor, grisar kor och andra roliga djur som hittas på en bondgård. Deras vanliga nallar kommer även i Teddy Cats, Teddy Dogs, och Teddy Dogs.

Teddykompaniet har även tagit fram mjukisdjur specifikt till nyfödda i form av nallar som ska vara väldigt mjuka medan det gröna gör lite ljud som de nyfödda bebisarna uppskattar, till exempel lite pipljud eller en skallra. Förutom mjukisdjur har Teddykompaniet även böcker, napphållare, eller annat som små barn kan uppskatta att ha med sig i vagnen, bilen eller i armen.