Busiga björnar och andra nätbutiker för barnkläder

Busiga Björnar är en butik i Malmö som säljer barnkläder i butik men framför allt i nätbutiker eftersom detaljhandeln har förändrats. Butiken ligger på Triangelns köpcentrum i centrala Malmö, men de erbjuder även en nätbutik. Istället för att ha ett eget märke och sälja endast dessa kläder i affären tar Busiga Björnar och agerar som en återförsäljare för ett flertal olika märken. De väljer att ta in kända märken som håller god kvalitet. Bland annat har de märken som Name It, Esprit, Me Too, Reima och Helly Hansen. Istället för att sätta gränser på vilka märken som de säljer har Busiga Björnar en gräns på vilka storlekar de erbjuder, då alla deras barnkläder kan hittas i storlekarna 50 till 152.

Nätbutiker erbjuder ett stort utbud av barnkläder

De flesta klädaffärer har idag någon form av nätbutik. Även specifika märken som inte brukar ha egna affärer, utan fokuserar på att använda sig av återförsäljare, har nätbutiker där endast deras produkter kan köpas. Idag finns nätbutikerinte bara affärer eller butiker som endast säljer barnkläder eller mammakläder, utan där finns hela märken med antingen barnkläder eller mammakläder vilket medför att det finns ett stort utbud av nätbutiker som säljer barnkläder och mammakläder. Oavsett vad för märken eller storlekar som man letar efter kommer där att finnas nätbutiker som säljer just det som man söker. Behöver man till exempel mindre storlekar än det som finns ute i affärer finns särskilda märken åt för tidigt födda bebisar.

När barnen är små och växer fort kan det vara skönt att ha kläder i ett par storlekar större hemma redan innan de behövs. Om kläderna är för stora när de köps behöver man inte ta med dem till affärer och prova allt innan. De kan då bekvämt köpas hem från olika nätbutiker. På nätet hittar du bland annat stort utbud av Ekologiska barnkläder. Innan bebisen är född vet man själv inte vilken storlek exakt som kommer att behövas. Just de sista månaderna innan bebisen kommer orkar man kanske inte gå ut och handla. Då kan man lätt beställa hem allt som man skulle kunna behöva från olika nätbutiker.